4 entry daha
  • evet bunlardan biri de anneannemdir. bütün çocukluğum boyunca yazlıkta kendi halinde oynarken coşan ve dozajı artan bir gürültüyle oynayan çocukları su dökme tehdidi ile savuşturmaya çalışsa da başarılı sonuca varamaması ve nadiren de bir leğen suyu balkondan sokağa aşağı salması çocukluğumun eğlenceli anılarındandır.
    sanki yan sokakta bağıra çağıra istop, yakan top, saklambaç oynayan kendi torunu bizzat ben değilimdir. birisi de o sokakta benim başımdan su dökseydi, hislerine tercüman olduğundan faile empati ile mi yaklaşacaktı yoksa kavgaya mı gidecekti, bu benim için hala muammadır.

    kendisinin beni zorla yatırdığı öğle uykuları sırasında şahit olduğum üzere "şimdi su dökeceğim haaa!! (aynen yazıldıgı gibi)" tehdidi şu şekilde bir girizgaha sahiptir:

    -ananız babanız yok mu sizin? sabahtan beri dank dank dank beynime vurdu sesiniz. ha şimdi delireceğim, yeter be gidin biraz da başka sokakta azın! hem çocuk uyuyor içerde. (bu ben oluyorum ve asla uyumuyorum) (ve beklenen bomba) şimdi su dökeceğim haaa!
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap