541 entry daha
  • nash değil popoviç koçları olsa yine bir sikim olmazdı bunlardan.

    kyrie adlı yapay zeka bizim koça ihtiyacımız yok diyordu sezon başı. o derece bir zihinsel engelli kendisi.

    durant ve kyrie'nin fikri şuydu, biz tarihin en killer ikilisiyiz, taktik maktik yok, kimse bize dayanamaz.

    taşak geçmiyorum bu planla yola çıktılar. nash orda arada mola alsın, oyuncu çıkarıp soksun diye var. taktik için yok zaten bu iki hımbılın bir araya geldiğinde dinleyeceği koçta yok. öyle götleri kalkık paşaların.

    ikisi de bir sistem içinde yüzük alıp sistem dışında daha siktiğimin ilk turunu geçememiş adamlar.

    biri curry/kerr'in ekmeğini yedi, diğeri lebron'un. ikisinde de yapacakları iş belliydi, fazlası istenmedi, eksikleri, gedikleri takım tarafından dolduruldu. sana arada sıkışınca vericez bire bir yap şovunu kalanı bizde dendi. maç boyu sistem kur, sistemi taşı denmedi.

    bu iki sik kırığı da gerçekten alamet bunlardaymış gibi senelerdir geziniyorlar.

    iyi oldu genç bir takım resmen boyunlarına dolayıp gönderdi. artık normal insan götü seviyesine inerler diye umuyorum. hoş durant belki ama kyrie dümdüz gerizekalı olduğu için westbrook gibi bunu kavraması imkansız. 48 yaşındaki paul bundan iyi kontrat.

    şampiyonluk için oynayacak bir takıma zaten westbrook, kyrie gibi saçma sapan tipleri alamazsın. biri playoff göremedi, diğeri ilk turda postalandı.

    seneye alıcısı varsa durant, kyrie takasla yollaması gerek nets'in. durant'i gene alan olur ama kyrie'yi kim alır bilmiyorum. sene ortasında artık budistim diyip üç ay nepal'e gidebilir. kendi de bilmiyor bence bu hayatta ne yaptığını.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap