4 entry daha
  • yuksek sesli sinir-panik bir telefon iletisiminin beklenmedik bir sekilde sonlanmasi uzerine asagidaki sozleri sarf ettigine tanik olunmus kisi:
    -sarjim bitti, uff... taksim dedim... kizilay oldugunu anlamis midir acaba...

    sagini solunu karistirmasi uzerine kendisinin sag elini kullandigi hatirlatilarak, hemen onunde bir mouse olsa hangi taraftaki elini uzatacagini dusunmesi onerisine yaniti da asagidaki gibi olmustur:
    -sag elimi kullaniyorum; bunu biliyorum. ama iste o bilgi "sag elimi kullaniyorum" olarak geliyor. o kullandigim sag elimin hangi taraftaki elim oldugunun bilgisine o yoldan ulasamiyorum. bir ara orta parmak nasirimi yoklayarak bulmaya calisiyordum, sonra mantik yurutup bu kalemi tuttugum ve dolayisiyla kullandigim elim olmali ve ben sag elimi kullandigima gore bu sag taraf olmali diyebilirim diye dusunuyordum ama birden karsima sag-sol kavrami cikinca toparlayamiyorum seri olarak.

    sigara bulamadiginda eger carsaf da yoksa, tutunu post-ite sarip icer bir de bu. neden eskiz kagidi kullanmadigi soruldugunda "yapistiramiyorum", scotch ile bantlayabilecegi yonunde yapilan espriye ise ciddi ciddi "tadi igrenc oluyor" yanitlarini verdigi gorulmus, dumur olunma kotasini coktan fersah fersah asmis "gunde 2 galon su" insanidir.

    "you got me, so i can't sleep at night" en sevdigi sarkinin en sevdigi misrasidir.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap