87 entry daha
  • hayli ortalama pick me girl'lerden oluşan bir video izledim. çıkardıklarım şunlar:

    kadın olarak nerde susman gerektiğini bileceksin.

    kocanla aranda ne geçti bilmiyorum, çünkü sizin ilişki dinamiğiniz hakkında en ufak bir fikrim yok. konunun evveliyatından da haberdar değilim. o yüzden neden kavga ettiğinizi de anlayamadım. yine de burnumu sokup tespit yapmak istiyorum: çok cazgırsın.

    provoke ettiğine göre kesin özgüvensizsin?! manipüle edersen de özgüvensiz oluyorsun. aradaki bağlantıyı da bi zahmet sen kur. bu arada hâlâ sorununuz ne anlamış değilim.

    ne demek çöpe çıkarken haşortmen giymek. ben o kadar uğraşıp bakım yapıp yine de köpek muamelesi görürken sen ne hakla!!! nasıl çıkarsın!!! hem de kafanda topuz?! hayatın her alanında göze çekici gelmek gibi bir zorunluluğun olduğunun farkında değilsin galiba.

    ben kendi payıma düşeninden feragat ediyorum, bu ablalara paylaştırsınlar türk sikini. onlar da rahatlasın ben de huzur içinde kıçımda pijamamla markete gideyim. en çok da ona içerledim lan. mis gibi yumuş yumuş harşortmenimden ne istediniz rus kadınları. hemen gidip tırnaklarıma 5 metrelik protez taktırayım da özgüvenim yerine gelsin.
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap