8 entry daha
  • oncelikle sivok stoper mi yoksa orta saha mi? kendisi esas olarak stoperdir. udinese'de orta sahada oynamistir. kendi tercihi de stoper oynamaktir. zaten milli takim hocalari da "seni stoper olarak oynatacak bir takima git" tavsiyesinde bulunmuslardir. besiktas'ta buyuk olasilikla cogunlukla stoper olarak oynayacaktir (milli takimda yedegi oldugu mevki yani), ama ertugrul saglam'in kendisini zaman zaman orta sahada degerlendirebilecegini dusunuyorum.

    kendisini ilk defa 14 agustos 2008 nk siroki brijeg besiktas maci'nda izleme imkani buldum. hazirlik maclarini yorumlayan yazarlar "ibrahim toraman'dan kotu", "ozelligi yok" gibi yorumlar yapiyorlardi. ama adam mac boyu gokhan zan'in, rodrigo tello'nun, ali tandogan'in aciklarini kapatti. dogru yerlerde durdu, saglam durdu. ilk goruntu iyi, bakalim zaman ne gosterecek.

    ayrica 4.7 milyon avro yuksek bir ucret gercekten cok. ama aslinda udinese'ye gidis fiyatinin da cok ucuz olmadigi soyleniyor (ucret aciklanmis degilmis, ama tahminlere gore 2.5 milyon sterlin (3 milyon euro) odenmis bonservisine.
    http://www.bookrags.com/wiki/tomáš_sivok
493 entry daha
hesabın var mı? giriş yap