• ziyaretçiler adında meşhur bir dizi vardı. bu dizinin çıktığı yaz hayatımın en tırsak günlerini yaşadım. deri değiştiren uzaylılar şahsımı olağandışı bir yusufçuğa dönüştürmüştü. öyle ki gündüz vakti annem mutfakta iken ben salonda tir tir titriyordum ziyaretçiler gelecek beni götürecek diye. lop lop fare yutuyorlardı .mınakoyum

    işte bu tırsaklık devrime denk gelen zamanda amerika'da bir eyalette yılanların tuvalet deliklerinden çıktığına dair bi belgesel izlemiştim televizyonda . izlemez olaydım. ve helaya her sıçmaya girdiğimde deliğe bakmaya başladım. buradan yılan çıkar mı? çıkarsa ısırır mı bir yerimi? ve saçmalama da son noktaya eriştim korka korka. ya yılan tuvalet deliğinden fırlayıp götüme girerse? bi de girdiği yerden çıkaramazlarsa tam "sıçtık". göt korkusu nedir en iyi ben bilirim arkadaş. ağız tadıyla sıçamadım aylarca.

    hala aklıma geldikçe gülerim yahu. kaç insan vardır yer yüzünde "sıçarken götüne yılan kaçma fobisine" sahip? bi de üniversite yıllarında biralı ve geyikli bir ortamda bunu söylediğimde bir arkadaş freudyen okuma yapmaya çalışıp espriyle karışık eşcinsellik korkusuna yormuştu bunu. neymiş yılan erkek cinsellik organını simgeliyormuş falan. ne alakası var canım arkadaşım? gece gölgesi düşen ev eşyalarından yaratık yapıp korktuğum zamanlardı.
3841 entry daha
hesabın var mı? giriş yap