3 entry daha
  • (bkz: dalga gecmek) ba$liginda aciklanan eylemden farksiz olarak bilgi ile desteklenmedigi surece deli sacmasi olmaktan kurtulamayacak; ancak ekonomi bilgisi yevmiye defterinden, siyaset bilgisi de ortaokul vatanda$lik bilgisi kitabindan ileri olanlar tarafindan yapildiginda sadece adini bilip de bir *izm uygulamaya kalkmanin insani nasil maymun edeceginin kaniti hareket.

    das kapital'in turkiye'de iki forma eksik basildigi, o eksik iki formada anlatilan "asya ekonomik sisteminde, ortada feodal bir rejim yokken komunizm anlamindan kaybeder" vs. kisimlari yoksayip da komunizm'i "benim param olmadigina gore kimsenin olmasin" ve/veya "kaslarim di$inda bir boka yaramam, ama haklarim e$it" safsatasindan ibaret sananlar icin hakaret niteliginde harekettir ayni zamanda.

    "rusya cokmu$ken.." $eklinde ba$layan cumleler gibi, "kuba'nin hali ortada.." diye ba$layan cumleler de (oralari adina "ne yazik ki") gercegi yansittigindan erturk yondem'in de katilmasi ciddiyetlerinden de degerlerinden de calmamaktadir.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap