• fiyat/performans olarak oldukça cezbedici görünen ancak hakkında çok az bilgi edinilebilen robot süpürge markası. epeyce satmış olmasına rağmen başlığı olmaması işkillendirdi.

    edit: uzun uzun araştırmalar ve kıyaslamalar sonucunda fiyat olarak ciddi bir avantaj getirmesi sebebiyle fx 11 plus modelini alma riskine girmiş bulundum. ki ben sanırım o fiyattaki son stok ürününü aldım çünkü ben aldıktan hemen sonra fiyat uçtu ve bu avantaj ortadan kalktı.

    ilk kullanımda mükemmele yakın bir performans sergiledi. tabii ilk robot süpürgem olduğu için mi bu kadar tatmin etti yoksa gerçekten daha uygun fiyatlı modellerle arasında ciddi fark yok mu onu bilemiyorum. bir ayrıntı olarak shaggy halıya çıkınca dönen fırçası halıya dolanıyor. fırçayı söksek onu da temizler gibime geldi ama şimdilik sanal duvar koymayı tercih ettim.

    uzun kullanımda da artık hayırlısı diyeceğiz ama artık ev temizliği konusunda kafam bayaa rahat. vallahi dünya varmış ya. bi kaldı ütü. onu da çözen bişey çıkarsa o zaman vallahi bekarlık sultanlık olur.

    (ütü yaptırmak için mi evleniyorsun tartışmasını kapatmak adına bu parantezi açtım. tabii ki hayır ama evlenince arada ütüden kaçmak için ütüyü hanıma paslarsın. tekken ya da ev arkadaşıyla böyle bi şansın yok. full sende. parantezi kapa.)
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap