57736 entry daha
  • o "aslında çok aptal bir millet" diye küçümsediğiniz amerikan halkı bile tek seçimde ali kıran başkesen trump'ı bir dönem sonra yolladı, bizim halk hala yok adam şöyle lider, yok böyle uzun goygoyu peşinde. bıktık usandık bu ülkenin memur seviciliğinden. oğlum recep tayyip erdoğan sadece ve sadece bir devlet memurudur. senin, benim cebimi düşünmesi gereken bir devlet memurudur. sınırlarımızı korumak için çalışması gereken bir devlet memurudur. ülkedeki enflasyonu düşürmesi gereken bir devlet memurudur. pahalılığı önlemesi gereken bir devlet memurudur. fabrika açıp işsizliği azaltması gereken bir devlet memurudur.

    lisede bir çocuk vardı. 1.50 boylarında, zayıf, kara kuru birisiydi. bu böyle sınıfta kimseyle konuşmayan, ara ara sınıfın piç tayfası'nın arasına yanaşıp konuşmalarını dinleyen ve müdahil olamayan, kısaca özgüven sorunu yaşayan tutuk bir gençti. gelin görün ki bu bir gün gitti ülkü ocaklarına kaydoldu. sonra bizde "vaaay reis, helal, hooooo, adamsın, türkeşşşş" falan modunda buna kısa bir süre sardık sonra ne oldu biliyor musunuz? bu herifin götü kalktı. ceketi omzuna atıp gezmeye başladı. tesbih sallamaya başladı. kelebek (bıçak) taşımaya başladı ve bir gün sınıfın piç tayfa'dan biri bununla taşak geçince bu kedi bir anda kükredi ve "sizi şöyle siktiririm, böyle dövdürürüm" dedikten sonra bir anda "reisim ulan ben!" dedi. tabi herkes hem şok oldu hemde utançla karışık güldü. sonra ne mi oldu? bu ibneyi bir daha kimse arasına almadı. çünkü karaktersizliğini ve bedensel yetersizliğini kapatmak için iyi, doğru, ahlaklı ve çalışkan biri olmak yerine bu işi zorbalıkla çözen tek oluşum olan ülkü ocaklarına sığındı. bir iletişim kitabı alıp okumadı, spor salonuna yazılmadı, kendini geliştirmedi. var olmak için tek yolun ülkü ocakları olduğunu düşündü ve oraya kaydoldu ve bir zaman sonra bu kağıttan kaplan kendini reis zannetti.

    işte recep tayyip erdoğan'ın olayı da buna benziyor. varolmak için akıncılara girdi, herkes reis dediği için kendini reis zannetti ve son olarak kimsenin sevmediği, yüzünü görmek, sesini duymak istemediği bir zorbaya dönüştü.

    donal trump gibi, angela merkel gibi, macron gibi, beşer gibi sen de bir memursun. ne sen bunun farkındasın ne oy verenler farkında.
15795 entry daha
hesabın var mı? giriş yap