6 entry daha
  • oswald correction facilty'nin bölümlerinden biridir. tim mcmanus tarafından hayata geçirilen bir projedir. dizi genelde burada geçer. mahkumlar "m city" derler bu yere. çeteleri aşağıdaki gibidir.

    *the brotherhood: vern schillinger ve çetesi. nam-ı diğer aryanlar. beyaz ırkın üstünlüğüne inanan naziler. ipneler, eşekler. hiç sevmiyorum bu herifleri. (bkz: james robson) (bkz: wolfgang cutler)

    *the homeboys: zenci çetesi. simon adebisi, kenny wrangler, jefferson keane ve niceleri. uyuşturucu ticaretinde parmağı olan 3 gruptan birisi.

    *the irish: irlandalılar. favorim! ryan o reily!

    *the italians: en tehlikeli çetelerden biri. adı üstünde italyanlar. nino - peter schibetta, chucky "the enforcer" pancamo, antonio nappa ve diğerleri. uyuşturucu trafiğinde önemli yer tutarlar.

    *the latinos: latinler. miguel alvarez, enrique morales ve saz arkadaşları. bunlar da uyuşturucu pastasından pay almaktalar.

    *the muslims: olay örgüsü açısından en ilginç gruplardan birisi. müslümanlar. hamid khan, ahmad lalar ve tabii ki kareem said.

    *the gays: etliye sütlüye fazla karışmayan, hapishane içinde kadın kıyafetleri ve makyajla dolaşan eşcinseller. arada sırada bilgi satın almak için kullanılırlar.

    *the others: oz'da hiçbir çeteye dahil değilseniz others elemanısınızdır. jokerlerdir, ilginç hadiselere imza atarlar. tobias beecher, chris keller, shirley bellinger, donald groves diye uzar gider.

    (ç)alıntıdır.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap