9 entry daha
  • sanki ilk reklam cok supermis gibi usenmemisler, gidip ayni gerizekali reklami yapan ajansa bir tane daha reklam cektirmisler...

    ilk reklamda bankta oturan iki kiz konusurlarken, bir erkek goruyorlar. kizin biri "uff cocuuaa bak, yalarim... gomlegi de guzelmis" derken oglan kizlarin yanina gelir. obur kiz "biliyorum, erkek arkadasim ustundeki gomlegin guzel olmasi da perwoll sayesinde" der. surekli yaninda tasidigi perwollu gosterir.

    ikinci reklam da en az ilki kadar basarili ve yaratici... ilkinin hemen hemen benzeri sayilsa da reklam ajansi "tekrara dusmeyelim" diyerek bu kez mekani degistirmisler. bu olaganustu degisiklikten urkmedikleri bellidir, cunku ayni zamanda kahramanlari da degistirmisler. onceki reklamda iki kiz varken, bu reklamda adeta bir devrim yapilmis, kizlardan birinin yerine salonda dans gosterisi yapan cocugun annesi koymuslar ! [orson welles gorse aglardi, bu film devrimini] senaryoya gore; kiz yine zevzekliklerine devam etmektedir. siyah gomlegiyle dans eden cocuga bakarken, yanindaki yasli kadina "uff super cocuk, yalarim..." demekte diger yandan da cocugun gomleginin siyahligina hayran olmaktadir. iste bu anda surekli yaninda perwoll tasiyan kadin; "ee herild yani, guzel gomlek cunku perwoll ile yikiyorum. ayricana o cocuk benim oglum" der. kizimiz utanir, sempatik bir hava olusur. reklami izleyen biz tuketiciler, perwoll alma istegi duyarak marketlere hucum ederiz !..
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap