3 entry daha
  • her ne kadar iptal edilmeyen bir yarışmada kupa almış olduklarını belirterek ortaya atılan skandal iddialarını yalanlamış olsa da, hali hazırda özrü kabahatinden büyük federasyondur. olaya adı karışan dansçıların bir günahı yoktur ancak kendi sporcusunun başına bu çorabı ören de yine aynı federasyondur.

    sen tut belçika'ya yarışmacı götür salsada yarışmak üzere. bu salsa yarışması ki bambaşka bir branş olan dans sporu yarışmalarının aralarına farklı bir tad olarak serpiştirilmiş olsun ve fakat söz konusu salsa yarışmasına kimsecikler başvurmamış olsun. haliyle boşuna gitmedin oraya çiftini sahneye çıkartıp şovunu yapacaksın. organizatörü bağlayıp madalyanı kupanı da alacaksın. hatta utanmayıp yarışmacılarını tek başlarına katıldıkları yarışmada derece aldılar diye kürsüye bile çıkartacaksın.

    üzerine bir de dönüşte havaalanında gazetecilere "avrupa şampiyonu olduk" diye poz vereceksin. sonra birileri uyanıp "yahu bu yarışmada zaten topu topu 1 çift vardı bu nasıl yarışmadır" dediklerinde "e ama olsun biz yarıştık kupamızı da aldık, nah burda işte bak" diye videosunu resmi siteden yayımlayacaksın. böylece milleti en baştan beri kandırmış olduğunu alenen itiraf etmiş olacaksın.

    bizi mi salak sanıyorlar yoksa kendileri mi farkında değil henüz çözemedim ama çok eğleniyorum sözlük çok!
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap