1 entry daha
  • yakalanmasaydı acaba ek$isözlük kullanıcı giriş sayfasına da izleme cihazı yerleştirmiş de hakkındaki entrileri siliyor mu diye düşünecektim, çünkü hakkında çok az bilgi var sözlükte; tamer şahin bile bundan daha popüler.

    suç aletlerini sattığı sitesine nasıl bir firewall düzeneği kurmuş da fbi ve diğer gizli servisler bile bu siteyi hackleyememişler. en kötü ihtimal herhangi bir kök dns sunucusuna da mı müdahele edemiyorlar. kök sunucuların büyük bir kısmı a.b.d'de , üst düzey bir kararla bu sunuculara herşey yapılabilir sanıyorum.

    dünya haberleşme sistemlerinin düğümünü elinde tutan gizli servisler mi engelleyemediler bu adamı ve ekibini? dünya'nın her yerindeki internet bağlantılarını,telefon konuşmalarını,verik akışlarını dil ve lehçe farkı gözetmeden analiz edebilen ve 90 gün öncesinin harf harf saniye saniye loglarını tutan echelon sistemi de mi yakalayamadı ?

    haberlerde gördüğümüze göre kendisi de beni nasıl yakaladınız diye sorup duruyormuş polislere ? siz anlatın nasıl yakaladığınızı, ben de anlatayım bu işleri nasıl yaptığınızı diyormuş ... bu şu demektir ... bu çocuk bilgiye aç, öğrenmeye meraklı ... yoksa bu milyarları nereden kazanacaktı.

    en çok da o paralarla ne yaptı onu merak ediyorum, milyarlarca doları dikkat çekmeden harcamak kazanmaktan daha zor olmalı sanıyorum. bu kadar parayı bankada felan da tutamazsın,... tuzladaki bütün villaları alıp içlerine 100 $ lık banknotlar halinde depolasan da yetmez bacadan felan taşar.

    yaptığı işi alkışlamıyorum,yapmış bir bokluk ama nasıl yaptığını anlatmalı.

    ergenekon iddianamesi ve delil dosyaları bile rapidshareden indirilebilirken. emniyet ve ismini bilmediğimiz kamu kurumlarındaki bilişim dairesindeki üstün yetenekli profesyoneller bu adamı nasıl yakaladıklarını kar amacı gütmeyen bilgilendirici bir kitaba dönüştürmeli ama gayet samimice ve hiçbirşeyi kırpmadan ...
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap