7 entry daha
  • kyoshi teddy wilson, 1948 yılında new york city, new york abd'de doğdu. new york üniversitesinde işletme fakültesinden mezun olduktan sonra, savaş sanatları ve bilimleri üniversitesi'nde zen psikolojisi üzerine master ve doktora yaptı. shang fu shang çin karatesinde 8. dan, kaizen ryu kenjutsu 8. dan, black dragon aikijutsu 8. dan, çin goju karatesi 7. dan, miito ryu kenjutsu dalında 7. dan derecelerine sahip olan teddy wilson, kyoshi shihan seviyesini koruyor.

    1. uluslararası budo amerika dergisi onur üyeleri 2005, organizasyonunda "aikijutsu yılın ustası" adayı gösterildi ve bu ödüle layık görüldü. teddy wilson 1960'dan beri savaş sanatlarının öğrencisidir. otuz ülkede faliyet göstermekte olan uluslarası budo sporları federasyonu'nun türkiye temsilciliği başkanı olan teddy wilson, aynı zamanda dünya budo federasyonu'nun aikido ve aikijutsu temsilciliğini de üstlenmiştir.

    hollanda tae kwon do eğitmenleri ve kore ve japon savaş sanatları vakfı tarafından aikijutsu 8. dan seviyesine terfi edilmiştir. türkiye'deki kuruluşlarda, üniversitelerde, okullarda 1993'den beri eğitim ve seminerler vermektedir. hollanda, ingiltere, fransa ve ispanya'da özel dersler ve seminerler düzenlemiştir. kyoshi teddy wilson, istanbul-maçka'da öğrencilerinin ruhsal, fiziksel ve zihinsel gelişmelerini ve savaş sanatlarına olan bilincini artırmaya çalışmaktadır.
    www.clubaiki.com
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap