3 entry daha
  • suriyeli, afgan ve pakistanlilara , geri kabul anlaşması ile avrupadan turkiye'ye gönderilenlere, genel olarak ipini koparana türkiye cumhuriyeti vatandaşlığı dağıtılmasının, ayrıca türkiye cumhuriyeti vatandaşlığının parayla satın alinabilmesinin doğal bir sonucudur.

    not: sanmayın ki o para eskiden 250.000 usd idi şimdi 400.000 usd. mafya devlet işbirliği ve sahte evraklarla bu rakamların çok daha altına türk vatandaşlığı satıldı. üstelik bir kişi ödedi, bütün hanım ve çocukları da türk vatandaşı oldu.

    edit: mesajla gönderilen bilgiler (çoğu belirtilmemesini rica etmiştir)

    - lütfen şu bilgiyi de ekleyin, kırklareli civarından ucuza tarla alınıyor oraya göstermelik ceviz veya badem dikiliyor arazinin tarla vasfı bahçeye dönüyor, böyle olduğu için de içine ev yapılabiliyor, dolayısıyla vatandaşlık almak isteyen hem tarım arazisi sahibi oluyor hem ev sahibi oluyor hem de bu işi 150 bin dolara hallediyor, 250 bin dolar bile değil. bunu söylemekten utanç duyuyorum ama, kanser hastası olup türk vatandaşı olmayan bazı insanların vatandaşlığa katakulli ile geçirilip ücretsiz kanser hastalığı tedavisi yapılıyor. bu işleri takip etmem için bana aylık 25 bin tl teklif edildi gitmedim

    - 10 bin dolara sahte belgeyle hallediyorlar

    - 8 kişilik bir aile gibi gösterip kişi başı 50bine 8 kişi de vatandaş olabiliyor. gerçekten sahte aile kılığında gelip vatandaşlık alanlar var.

    - kansere ek olarak böbrek yetmezliği hastalarını da duydum. diyaliz için uyduruk kıytırık vatandaşlık alınıyormuş ve gelsin haftada 3-4 gün çok pahalı diyaliz tedavisi, ilaçları ve tahlilleri

    @freekara : selam 650 bin liralık ev alırsa yabancıya 3 yıl oturum hakkı veriliyor (36 bin usd)

    - suriyede yaşayan hastalar hatay üzerinden uçak ambulansla istanbula getirilip yuzbinlerce liralık tedavileri olup ucakla hataya geri gönderiliyor. uçak ambulans hizmeti dahi sınırsız. tamam bunlar kötü hastalar ama idlib'de vs ikamet ederken şam'a gidemiyor istanbula getirtiliyor ben şahidim.. suriyede ikamet eden hastalar sırf tedavi için sınırdan geçici izinle geçiyor.. muhtemelen başka illere de gönderiliyorlardır.
576 entry daha
hesabın var mı? giriş yap