1 entry daha
  • galatasaray izmir'e uefa kupasi finalisti fatihi ve türkiye kupasi sampiyonu olarak gelmis, mactan evvel izmirli futbol severlere kupa turu attirmisti.. tabi galatasarayliydik ama altayimiz daha zor durumdaydi.. o haftaya girilirken, yanlis hatirlamiyorsam antalyaspor'un 38, istanbulspor'un 36, ve altay'in 34 puani vardi.. yillar yili bu haftalari hep ligin 10. siralarinda maç satarak geçiren altay'in avrupa fatihine karşı mutlak 3 puana veyahut daha fazla puana ihtiyaci vardi..

    mersinli tarafinda bir avuc altay taraftari olarak yerimizi almis, dostluk beraberlik sinirlari cercevesinde kofte yemeye koyulmustuk ki sanayi tarafindan "41 kere maşallah" posteri acmaya basladi galatasaraylilar.. o maça kadar 40 kere yenilmeyen galatasaray, o macda da yenilmeyecek 41. namaglubiyet serisine kavusucakti hesapta.. poster acilinca bir izmir mikro milliyetciligi yasandi ve "siz nasil izmirlisiniz yavsaklar" minvalinde küfürler havada ucusmaya basladi.. galatasarayli taraftarlarin da niyeti aslen cok galibiyet degildi orada.. millet uefa kupasi gormeye gelmisti ve maglup olunsa iyi bile olurdu. zira eni konu izmir takimiydi altay..

    velhasil ilk yarida bizim önümüzdeki kaleye cok şık bir gol atti talat.. galatasaray'da bu dakikadan sonra ne zaman soyle ciddi saldiracak olsa 50-60 bin kisilik stattan homurtular yükselmeye baslamis, galatasaray kendi sahasinda saldirmadan oynayinca tribunler tezahurata girismisti. fatih terim durumu anlamis, cocuklari fazla yormamisti.. zira bir sonraki hafta galatasaray kendi sahasinda istanbulspor ile oynayacak, bu macta kendilerini yormamanin dietini istanbulspora karsi odeyecekler, altay'in kendi kuyrugunu kendisinin antalya'da kesmesine olanak vereceklerdi.. zaten uefayi da almis goturmus bir takimin istanbulspor karsisinda hirs yapmasinin da mantigi yoktu acikcasi..

    hülasa altay düstü bir hafta sonra. bir daha geri gelmemecesine.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap