2 entry daha
  • sığ ve bir o kadar cahilce yorumlar yapılarak eleştirilen profesör doktorlar, fizyoterapistler ve hatta masörlerden oluşan bir ekiptir ki bu, aralarında 'doktor' olanların ettikleri hipokrat yemininden sebep açıklayamadıkları tonlarca futbolcu ve teknik heyet hatasına kurban gitmiştir.

    öncelikle mehmed kurdoğlu başkanlığında, tam 20 profesör bu ekipte görev yapıyor ve bunlardan hiçbiri galatasaray'dan tek kuruş maaş veya prim almıyor. hepsi alanlarında uzman ve dünya çapında doktorlar. fakat maaş almamaları nedeniyle kulüp üzerinde hiçbir bastırıcı vasıfları yok.

    basit bir örnek vermek gerekirse, bu profesörlerden biri, x futbolcuya, "sen 1.5 ay takımdan ayrı çalışacaksın" diyor. x futbolcu ise maç başı parayı kaçırmak istemediğinden, "aman hocam çok uzunmuş" diyor. profesör, "yarın 11'de gel tetkikleri konuşalım" diyor, ama futbolcu gitmiyor.

    şimdi bu futbolcu, saat 11'deki randevuya gitmediği için, profesörün uygulayabileceği hiçbir yaptırım yok. üstüne üstlük bu x futbolcu, bir başka doktora gitmeyi tercih ediyor. ve o başka doktor şöyle diyor: "kim koydu lan bu teşhisi! aslan gibi topçusun ben seni 2 haftada iyileştiririm..."

    2 haftayı duyan futbolcu da, kendi inisayitifiyle o çakal doktora tedavi olup, 2 hafta sonra takımla antrenmanlara başlıyor ki, en ufak bir darbede yeniden sakatlanıp, 3 ay, 5 ay ya da her ne süreyse, sakatlığı nüksediyor. ondan sonra "sağlık ekibi şöyle, sağlık ekibi böyle..." deniyor, adı dünya sağlık sektöründe ilk 10'da bulunan profesörler, ipe sapa gelmez, hiçbir bilgiye, veriye dayanmaz eleştirilerle maymun ediliyor.

    şöyle bir atıp tutmadan, biraz araştırsak, biraz sorsak ya da sadece tespit yapsak, öyle güzel olacak ki, ama yok ne yazık ki, varsa yoksa geçirin. tutan yok nasıl olsa, atış serbest.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap