7 entry daha
  • sanki sol teroru bitirmek icin yazilan recetelin hepsi uygulanmi$ da hic bir sonuc alinamami$ varsayimiyla hareket eden her turlu goru$e agzimla gulmeyecegimi belirtmem gerekir once.. "komünist-sosyalist partilerin kurulmasına izin verilmiyor. adamlar serbest alanda görüşlerini ifade etmek imkânına sahip değiller. ayrıca gelir dağılımı çok bozuk. büyük bir sömürü var. bunlar halledilmeden terör bitmez." e simdi sen bun yazilanlarin hepsini hallettin mi ki sol teroru sosyo-ekonomik onlemler bitirmedi diyorsun? komunizmin coku$u bitirmi$ sol teroru.. komunizmin coku$u terorun adini degi$tirmi$ olabilir sadece.. dune kadar "sol" kokenli terorist olanlar bugun "etnik" temelli terorist olarak adlandiriliyorlar.. yoksa biten bi$ey yok..

    sosyo-ekonomik sartlarin ilerledigi varsayimi yapilmi$ bi de.. neye gore kime gore diye sorasim da gelir hemen.. ayrica "sosyal adalete onem vermek, ozgurlukleri geni$letmek" gibi goru$ler entel modasiymi$ bi i$e yaramazmi$ bunlar..

    onunde klavye gorenin gazeteci kesildigi memleketimde dezenformasyon had safhada.. az biraz farkinda olmasak durumun bizi bile inandircaklar bu tuvalet kagidi uzerine patates baskiyla yazilmi$ yazilara..
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap