8 entry daha
  • yaşamına fantastikiyet katmaya çalışan insanların çok kullandığı bir cümledir. tesadüf lan işte her bok. nedir yani. yaşadığın yer, işin, arkadaşların, eşyaların, dinlediklerin, her bişeyin.

    kader diyen de var arada çıkıyor öyle fatalist.
    lan kader olayına bakarsan zaten random gelişmesi gereken bir şey o. okulda kantinde rastgele (random) bi adamla/kadınla tanışırsın, onun memlekete tatile gidersin, orda rastgele bi bara girersin, orda okuduğun bölümle ilgili iş yapan bi adamla tanışırsın, orda staj yapar, ordaki başka bi adamla tanışır, onun teklif ettiği işte çalışır, ordan birisiyle ya da ordan birinin arkadaşı/kardeşi biriyle sevgili olur, ya onla ya da mahalledeki biriyle evlenirsin. sikyon tane kombinasyon işte hepsi. biri denk gelicek.

    hayatının hiçbir anında kolombiya ile iletişimi olmayan bir insan oraya yerleşmiş mi. gaza gelip gitmiştir mi? günün birinde bişe okumuştur hakkında, pekiştirip gaza gelmiştir keriz, gitmiştir.

    tesadüf yokmuş. biri de demiş, sanki çok şahane laf etmiş gibi: "tanrının olduğu yerde tesadüfe yer yoktur." ulan, tanrı algoritmayı çizmiş "sizin olaylarınız bu şartlar altında ancak böyle böyle gelişebilir" demiş desem. yok o da olmuyor.

    saç rengin, göz rengin tesadüf lan. ayıp ama.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap