3 entry daha
  • 26 ekime kadar sürdüreceklerini duyurdukları %50 indirimli kitap kampanyalarını bu gün itibariyle sona erdirdikleri sitenin anasayfasından duyurulmuştur.
    kitapları temin etmekte ve kargolamada pek çok sorun yaşanıyormuş. yetkililer bu kadar ilgiyi beklemediklerini ve hazırlıksız yakalandıklarını kabul ediyorlarmış.

    mışmış da mışmış..

    iyi site. güzel site. kampanyaları da şahane(ydi). ama önce altyapıyı hazırlayıp , temin ve teslimatı nasıl yapacaklarını kestirip sonra boylarını aşan böyle bir işe girişselerdi daha güzel olurdu...

    ben kapıda ödemeyi seçtim,bu yüzden bir ay sonra bile kargom gelse,öper başıma koyarım,yarı fiyatına onca kitap aldım,kitaplar sağlam geldiği sürece beklemeye razıyım..ama dünyanın parasını (üstelik de taksit yapmadıklarından tek seferde ödeyen) ve yirmi gündür sitenin tek bir yetkilisinden haber alamadan kitaplarını saya söve bekleyen insanlar da mevcut..

    umarım zaman içinde daha gelişir daha güzelleşirler ve yüzlerine gözlerine bulaşan bu kampanya yüzünden ortaya çıkarttıkları rahatsızlıkları , yapacakları nice güzel kampanya ve indirim ile telafi ederler.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap