701 entry daha
  • olay helsinki stockholm feribotu'nda gecmektedir.

    6 gunluk resmi tatili firsat bilen huseyin sevki topuz, arkadasiyla beraber stockholm'e gitmeye karar verir. velev ki arkadasi dedigi sahis, kendisine her daim sahip cikan, annelik olgusunun verdigi butun yetenekleri gostermekten cekinmeyen birisidir. dolayisi ile, yazar kisisi, hal ve tavirlarina onun yanindayken dikkat etmekte, iyi aile cocugu modundan cikmamaktadir.

    fin korfezinin bir ucundan oburune giden feribot, havanin firtinali olmasi sebebi ile yolcularindan bazilarini rahatsiz eder. bu yolcularin arasinda, yazarin sozde annesi olan hanimefendi arkadasta vardir. rahatsiz oldugunu ve kamaraya gitmek istemesini beyan etmesinden sonra, yazar kisisi isvec - finlandiya sinirlarinda bulunmanin ve erkek olmanin ona verdigi yetkiye dayanarak ust kattaki club ortamlarina dogru kosaraktan yonelir.

    clubta genellikle 17-19 yas grubu kiz gruplarinin cogunlugunun avantaji ile bir av goze kestirilir. ufak bir iki bakismadan sonra, muhabbet baslar, olaylar gelisir.

    kiz: hmmm, demek isvecce bilmiyorsun..
    hst: (yalan borcumuz mu var ya) evet bilmiyorum maalesef,
    kiz: isvecce bilmemen cok garip neyse o zaman, ingilizce konusalim..
    hst: (sanki isvecce dunya dili aq) evet, ingilizce konusalim.. benim ulkemde isvecce konusulmuyor henuz eheh.
    kiz: aaa cok ilginc, peki nerelisin?

    --- spoiler ---
    yazar kibrislidir.
    --- spoiler ---

    hst: (kibris desem sanki bileceksin, dur bakalim soyleyelim) kibrisliyim.
    kiz: hmmm cok ilginc..
    hst: (ilginc tabi, noooldu? nerede oldugunu bilemedin mi?) evet oyledir
    kiz: hmmm, peki hangi tarafindan, kuzeyden mi guneyden mi?
    hst: (mavi ekran... oha, noluyoruz lan, kiz kulturlu cikti) eeeah, seyden ...

    --- spoiler ---
    yazar kisisi, gemide bulunan 30 kadar turk,kurt,azeri ve tatarla karsilasmis, bu kisilerin varliklarinin ve davranislarinin isvec-fin topluluklarini fena halde rahatsiz ettigini farketmistir.
    --- spoiler ---

    hst: (ulan simdi, turk tarafi desek kiz ucar gider. rum tarafi diyeyim nereden bilecek, ne farkedecek)ee sey, ben rum tarafindanim. (hain ibine.. baban gorse kursuna dizer seni)

    olayda basrolu oynayan esas kiz, sanki cok sasirtici birsey gormus gibi gozlerini agir cekimde faltasi gibi acarak yirtici bir ciglik atar ve "inanmiyoruuuuuuuuuuuummmm" diye bagirir. ne olup ne bittigine anlam veremeyen yazar kisisi ortaliga bakinirken, kiz bu kibrisli gencin koluna yapisir ve arkasini donerek bir masaya dogru haykirir.

    - yorgooos, yorgoooooooooosss!! #%$$%$%$# (isvecce birseyler)

    kizin bagirdigi masaya dogru bakilir, masada siyah sacli, yaslari 15 ile 50 arasinda degisen, tip bakimindan akdeniz insani oldugu cok belli 8-10 kisi vardir.

    ne oluyoruz dedigine anlam veremeden, kizimiz ayni faltasi gozleri ile suratima bakar ve soyle der.

    - ben yari yunanim, gel ve ailemle tanis, suradaki uzun boylu abim yorgos.

    o sirada, yogunlukla hissedilen sey, baslardan asagiya kaynar sular dokulmus, bacaklarin arka tarafi gorunmez kuvvetler tarafindan kezzap ile eritilmis, vucut sicakligi ilahi gucler tarafindan 45 dereceye cikarilmis, ve beyne su olgu kacis yolu olarak sunulmustur.

    - ulan!! yer yarilsada icine girsem!
3499 entry daha
hesabın var mı? giriş yap