5 entry daha
  • ülkü ocakları terk birinin yaptığı ciddiye alınmaması gereken birinin açıklamalarıdır. ortada böyle bir durum yokken eşeğin aklına karpuz kabuğu sokar gibi ergence tavırları bir bırakın. yeni yetmeler de peşine takılmış, liderim liderim diye ortada dolanıyor.

    --- spoiler ---
    madde 1- türkiye devleti bir cumhuriyettir.
    ıı. cumhuriyetin nitelikleri
    madde 2- türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    ııı. devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
    madde 3- türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. dili türkçedir. bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. millî marşı “istiklal marşı”dır. başkenti ankara’dır.
    ıv. değiştirilemeyecek hükümler madde 4- anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
    --- spoiler ---

    edit: ortada anayasa maddelerinin değişimine yönelik bir girişim yokken bunun çığırtkanlığını yapmak suçtur. böyle bir girişimin sadece lafı olsa ortalığı biz yıkarız zaten. bunun hamasetini de kimseye yaptırmayız.

    büdüt: akp’li kareli gömlekli cebindeki telefonu çıkar diyen dayılardan daha beter durumda olan bu ergen zaptroll’lerin oluşturduğu suni gündemden sıyrılmak için sizlere bir müjde vermek isterim. türk adının geçtiği en eski yazıt olan kutluk kağan yazıtı bulundu. bu buluntu türk dili ve tarihimiz için oldukça önemlidir.
    (bkz: kutluk kağan yazıtı)

    en son edit: üstte vermiş olduğum bkz. de ispatlıyor ki bu ergenlerin derdi kesinlikle türklük veya türkiye cumhuriyeti değil. öyle olsaydı cumhuriyet tarihinin son yüzyılın keşfi olan türklük tarihi daha da ileri taşıyan kutluk kağan yazıtları’na ilgi gösterirdi. allah bizi bu vatan nedir, millet nedir, bayrak nedir bilmeyip hamasetle kaos peşinde olanlardan uzak tutsun. yaşasın tam bağımsız türkiye!
361 entry daha
hesabın var mı? giriş yap