4 entry daha
  • eğer bir çizgi film kahramanı olsaydım , şu an sinirden , burnumdan ve kulaklarımdan dumanların çıkmasına sebep olan site olurdu burası.

    her taraflarından amatörlük aktığı belliydi.beş gün dedikleri tedarik süresinin ona onbeşe çıkacağı da belliydi.ama o kadar cazipti ki indirimleri , yüklü bir sipariş vermek kaçınılmazdı..

    beş gün dedikleri ürün tedarik süresi yirmibeşe çıktı , ne bir bilgilendirme maili attılar , ne siparişimin hangi aşamada olduğunu belirten bir yazı yolladılar..yeni sitedir, talep fazlalığı olmuştur, halleder gönderirler dedim önemsemedim.
    ticari ahlaka son derece ters düşen bir şey yapıp verdikleri sözden dönüp , kampanyalarını geri çektiler.. beklediklerinden fazla ilgi oldu herhalde,halihazırdaki müşterileri mağdur etmemek için yeni müşteri istemiyorlar diye düşündüm.

    ama üç saat önce mail kutuma düşen "iptal ediyoruz kapıda ödemeyi , havale yapın, sonra da bize bildirin" anafikirli mail , insanın yapıcı olmaya çalışmasını imkansız kılıyor..
    şimdi , madem yeterli altyapın , çalışanın , destekçin , tedarikçin yoktu, neden açtın böyle bir siteyi , neden böyle bir indirim yapıp bunca insanı topladın diye sorarlar adama.. sorarlar da , cevap alabilirler mi orası meçhul tabii.

    hadi biz yine iyiyiz , kredi kartı numaramızı vermedik , kartımızdan parayı direkt çektirtmedik. en fazla beklediğimizle kaldık , ucuza kitap aldık diye sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı..
    pek çok insanın durumu daha vahim . adam bir ay önce vermiş siparişini ,tek seferde çektirtmiş kartından..ama şimdi ortada ne kitap ver ne de derdine çare bulacak bir site çalışanı.

    siteyle ilgili yazdığım bir başka entryde , "umarım zamanla düzelir , bu kampanyadaki hatalarını telafi ederler" gibi bir şey yazmışım.. lafımı itinayla geri alıyorum.. şimdi deseler ki ikiyüz liralık siparişinizin tamamı bizden hediye, siz bi iki lira yatırın , havale masraflarını karşılayın , biz hemen göndericez ; vallahi iki liralık havale masrafını dahi yatırmam.
    müşterilerine zerre kadar değer vermeyen,kafalarına göre kampanya başlatıp kafalarına göre bitiren,bu denli lakayıt ve umursamaz çalışanlara sahip bir sitenin kesesine benim iki liram dahi girsin istemem.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap