4 entry daha
  • ufo'cuların en önemli sermayelerinden biri. belkide en önemlisi.

    50'li yıllarda amarikanın rooswell kasabasının yakınına bişey düşer. kaza alanı amarikan askerlerince ablukaya alınır. buradaki enkaz toplanarak bir askeri üsse götürülür. olay örtbas edilir. ufocular düşen şeyin hatalı sollama sonucu kaza yapan bir ufo olduğunu iddia ederler. hikayeye göre uçandairede üç uzaylı vardır. bunlardan biri kaza anında, yaralı olan bir diğeri ise x rh negatif (uzaylı kanı) grubu kan bulunamadığından ölmüşlerdir.

    bir tanesi canlı olarak ele geçmiştir. sağ kalan uzaylı ise amarikalılar tarafından sorgulanır. uzaylı vatandaş, amarikalılara roket, nükleer teknoloji, prezervatif, laser, kanatlı ped, zar tutma, okeyde taş çalma, v.s. şeyler öğretir. bu uçandaireden geriye çok acayip şeyler ele geçer. bu şeylerden biri de ne kadar yırtılmaya çalışılırsa çalışılsın bi türlü yırtılmayan bir alaşımdır. aslında yırtılır ama hemen geri eski haline döner.

    sonraları uzaylılara otopsi yapılırken çekildiği iddia edilen bir filim ortalıkta dolaşmaya başlar. bu filimde kocakafalı bişeye, birileri, bişeyler yapmaktadır. kafalarını testereyle kesmekte, uzaylıların içini-dışını kurcalamaktadırlar. bu organların daha sonra ne olduğu araştırma konusu olmuş, kimilerine göre bu organlar sakatat olarak kullanılmış, mesela uzaylı beyninden beyin salatası yapılmıştır. diğer organların nasıl yenildiği ise meçhuldur. bu filimin de palavra olduğu sonraları anlaşılmıştır.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap