• cumhur onat'ın sitesi olmasından dolayı insanlarin gercek bilgilerini asla ve asla teslim etmemesi gereken site. lamer lamer olaylara yelken acabilirsiniz.

    degisik kisilerden gelen mesajlar sonrasi edit:
    yavrularım, kimlik numaranizi verdiginizde kutuk bilgileriniz kabak gibi cikacak, akrabalar patır patır dokulunce anne kızlı soyadiniz da rahatca bulunabilecek, dogdugunuz yer ve yil da oyle. ssk sitesinden sigorta numaraniz, calistiginiz isyeri kodu gibi detaylar, devlet egitim kurumlari sitelerine kimlik numaraniz girilerek de okulunuz ve belki de adresiniz... daha neler neler. yok efendim ozel bruteforce programlariyla zaten bir suru kimlik numarasi elde edilebilirmis, e iyi de sen kendi elinle "ben hayattayim, internete girdigime gore online banking kullanma ihtimalim cok yuksek, lutfen beni veri ambariniza alin" diyorsun... o zaman ne de olsa hirsizlar kilidini aciyor diye arabamizi da kilitlemeyelim.

    key odemelerinde kimlik numaralari yayinlandi diye gunler boyu butun medya skandal olarak manset atti, kimlik bilgisinin ozel oldugu, paylasilmamasi gerektigini resmi kurumlar bile soyledi. siz hala hepse girmis cikmis bir insana kendi elinizle bu bilgiyi vermeye can atiyorsaniz o sizin safliginiz.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap