7 entry daha
  • kamera açılarıyla ilgili bir sıkıntıya sahip pes modu. siz saha içinde tek bir futbolcuyu yönettiğiniz için, eğer kamerayı wide, broadcasting gibi açılarla oyuncuya odaklanırsanız, top sadece sizin bölgenize yakınken oyunu takip edebiliyorsunuz. örneğin rakip takım atak yaparken, gol yiyip yemediğinizi göremiyorsunuz ya da size atılacak olan derinlemesine pasları sezmekte büyük güçlük çekiyorsunuz. daha da kötüsü şut attıktan sonra, şutun golle sonuçlanıp sonuçlanmadığını ya da topu hangi köşeye vurduğunuzu göremiyorsunuz. siz şutu attıktan sonra kamera mal gibi sizi çekmeye devam ediyor.

    eğer açıyı oyuncuya değilde topa odaklarsanız bu sefer normal pes maçlarındaki gibi top nerdeyse kamerada orda, ancak bu seferde nerde duracağınızı şaşırıyorsunuz -özellikle forvetseniz- çünkü kendiniz ancak aşağıdaki küçük kutudan görebiliyorsunuz. bu seferde aşağıdaki küçük kutuya bakmaktan oyunu izleyemiyor ve bir sürü pası alamıyorsunuz.

    bir de player diye bir kamera modu varki evlere şenlik. oynarken başınız dönüyor. kamera paso sizin arkanızda, kendiniz halı sahada gibi hissediyorsunuz ancak top ayağınıza geldiğinde yön kavramı tamamıyla kayboluyor ve hemen kaybediyorsunuz topu. insan alışabilse en keyifli açı bu aslında.

    mükemmel düşünülmüş, futbolun o çiğ, british güzelliği yansıtılmış ancak daha tam olmamış gibi.. gelecek yıllarda, olgunlaştıkça daha da iyi olacaktır ancak genede önerilir, oynanır, sabahlanır..
180 entry daha
hesabın var mı? giriş yap