9 entry daha
  • last fm'in bana kazandirdigi ve hayatima iki kere soktugu, dolayisi ile burdan kendisine ve yapanlarina tesekkuru borc bildigim bir gruptur.

    dredg ile baslayan ve "similarlardan bakalim nerelere varicaz" yolculugundan bir sekilde ulasilmistir bu gruba. tipki clann zu, unbelievable truth ve niceleri gibi ilk donemlerde degeri bilinmemis, playlistte donerken dikkatsizce dinlenmis, dinlenirken is yapilmis oldugundan dikkat cekmemistir. araya giren askerlik, iki format ve diger olaylar neticesinde degisen playlistler sonucunda mp3 arsivinin derinliklerine gomulmekten kendini alamamistir. ve aradan gecen 2 seneye yakin bir sure sonunda last fm'e tekrar login olunup stat'lerde en fazla dinlenen gruplardan oldugu gorulmus "hakkaten boyle bi grup vardi neydi acaba" diyerek tekrar dinlenmeye baslamis, tekrar asik olunmustur.

    tarz olarak dredg ve clann zu, adami tokatlayabilme acisindan unbelievable truth'a cok benzemektedir. hayvanlar gibi sert bir muzik yapmazlar. yumusaktir ve ne kadar indie olarak gecse de, bir sekilde indie'den uzaklasiyolar bazi sarkilarinda, ki bu guzel bisey. muhtemelen fell into the well'i dinleyen cogu insan "oha cok tanidik" diyecektir, fakat bu sarkinin bu adamlara ait oldugunu bilmeyecektir. hani kendini bi sekilde dinletip ama adini arama zahmetine katlanamadigimiz gruplardan birisi denebilir kendileri icin.

    "su su su sarkilari cok guzeldir kesinlikle dinleyin!" diyemiyorum, cunku ciddi manada her sarkilari birbirinden farkli. riffler biraz kendini tekrar ediyor cinsten olsa da, tekrar etse de sıkmayan "ee sikerim be yeter" dedirtmeyen cinsten, fakat ben kendimden yola cikarak ozellikle bir ghost, note on the bathroom mirror, the contractor and the assasin ve "hem sikerim, hem oynatirim" tadindaki city i'm sorry'i cok dinledigimi belirtmek isterim. onu da ben degil last fm statleri belirtiyo. yoksa dedigim gibi "su sarkilari guzel dinleyin" denicek bir grup degil. her sarkisi apayri bir anlam, apayri bir huzun, apayri bir hophop...

    note on the bathroom mirror dinleyip banyoya yonlendiren, fell into the wellin hemen akabinde lavabodan kendini asagi birakma ihtiyaci hissettiren, hemen akabinde gelen city i'm sorryleyse yasadigim yasamadigim tum sehirlerden ozur dileten bir grup... hele o sert girisin akabindeki vazoyu kirip annesinden ozur dileyen cocuk tadindaki sozleri girmez mi... bana giriyo iste...
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap