5 entry daha
  • senelerdir türksat -hatta türksat'tan önce kablo tv- abonesi olarak, teledünya abonesi olmak istediğim zaman alınacak olan 35 ytl'lik ücret nedir? tüketiciyi soyup soğana çevirmek istemesi şimdiden -1 aldı bizden. öte yandan hd kanal var dediler, gittik baktık ki national geographic hd ve eurosport hd varmış. oldu mu şimdi? 210 ytl ver, hd yayın için kutu al, sadece belgesel ve spor kanalını hd izle. ne anladım bu işten.

    sinema, dizi, reality show, eğlence ve ekstra tematik kanalları da göremiyoruz. hemen hepsi standart kanallar. hd yayın ağı da hiç gelişmemiş. bu haliyle tele dünya almak hiç akıl karı değil. kablo tv kullanmaya devam.

    tele dünya, çanak anten gerektirmemesi sebebiyle oldukça avantajlı durumda. fakat kablo tv'ye nazaran pek de bir yenilik getirmiyor malesef. ürün konumlandırılması da haliyle pek başarılı olmamış. daha fazla hd, sinema, dizi ve eğlence kanalına ihtiyaç var. ulusal kanallardan ziyade tematik kanalların satışta çok önemli olduğuna inanıyorum.

    burdan yetkililere sesleniyorum; d-smart'ın kablo tv şubesi olarak konumlandırılmış bir tele dünya görsem düşünmeden alırdım.
551 entry daha
hesabın var mı? giriş yap