15 entry daha
  • beyler bayanlar, birileri ne kadar mantıklı konuşursa konuşsun, siyasi bir söylem içinde yer alıyorsa söyledikleri ve yoğunlukla insanların duygularına, nasıl hissettiklerine hitap ediyorsa, öncelikli olarak manipülasyon, yönlendirme ve kışkırtma gelsin akıllarınıza.
    söylediklerinin yanlış olduğunu düşünmüyorum, hatta gerekli olduğunu bile düşünebilirim kısmen. ama zaman, ortam ve topluluk tepkisi göz önünde bulundurulduğunda, ilginç şeylerin sonucu veya sebebi olarak da görülmesi gerekebilir.
    ne diyor yani yazar kısaca? gaza gelmeyin, konuşulanı ve yaşanılanı iki kez düşünüp öyle hareket edin; bu konuşulan ve yaşanılanların duygularınıza hitap ettiğini, sizlere bir şeyler hissettirdiğini farkediyorsanız, beş on defa düşünün.
    neden konuşuyorum peki bu kadar, bu konu hakkında?
    çünkü seçimler yaklaşıyor, dünya hareketli, hiçbir şey kesin değil. yani ortam tam bundan nemalanmalık. ne taraf, ne düşünce, ne hareket veya sebep olursa olsun, kendinizi kullandırmayın. bakın elinizde internet var, görüyorsunuz her türlü örneği, rusya'sından, italya'sına. göt göbek seyretmenin yanında başkalarının yaşadıklarından-yaşıyor olduklarından ders almak için de kullanın elinizdeki telefonları.
    düzeltme: imla
230 entry daha
hesabın var mı? giriş yap