20 entry daha
  • doğru ama eksik tespitler yaptığı konuşma. bizi sadece tüketici yapmak istemiyorlar, bildiğin anlamıyla ulus devletleri yok etmek istiyorlar. onun için bunlara karşı direnirken işe yarayacak ve sizi insan yapan her şeyin köküne kibrit suyu dökmeye çalışıyorlar, aile, ülke, millet, babalar, erkeklik, din, cesaret, bireysel silahlanma, et yemeniz, arabayla gezmeniz, büyük bir ailede yaşamanız vs. onun için aklınıza gelecek her konuda bu ajandayı destekleyen insanlar, kurumlar, devletler ve devletlerüstü organizasyonlara karşı düşman olmanız gerekiyor.

    siz buna karşı savaşan insanların da dediklerini dinlemeyin diye sürekli olarak wikipedia sayfaları veya bunlarla ilgili çıkan haberler; zenofobik, alt-right, ırkçı, aşırı sağcı, faşist, neo-nazi, homofobik, aşı karşıtı, iklim krizi inkarcısı vs. gibi götten uydurma suçlamalarla açılıyor ki dediklerini normal şekilde akıl süzgecinizden geçiremeden dinleyemeyin.

    he he oyun büyük, dünya da düz diyorum aynen. sen almanya'da yayın yapan bild ile abd'de yayın yapan new york times nasıl oluyor da diğer bütün ana akım batı medyası gibi aynı frekansta, aynı kişileri, hemen hemen aynı kelimelerle suçlayan yayınlar yapıyor bunun üzerine düşünme de...

    ya da bunca kodaman wef'te neden toplanıyor, neden bilderberg'te toplanıyor düşünme, sen takıl hacı, yaşasın böcek yiyorum diye rozet takan kullanışlı piyonları ol.
225 entry daha
hesabın var mı? giriş yap