7939 entry daha
  • ismail türk ile ilgili bir işlem yapılıp yapılmadığını görmek için partisinin internet sitesini ziyaret ettim ancak sitenin güncel olmadığını gördüm. partiden ayrıldığını bildiğim gülümser heper (gik sayfasında) hala sağlık politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görünüyor. aynı sayfada ismail türk de gik üyesi.

    sayın özdağ, çok önemli bir hareket başlattınız. elbette bu hareketin içine hareketin özünden kopuk olanların ya da şahsi menfaatleri doğrultusunda hareketle paralel fikir beyan edenlerin katılması normal. ancak parti üst yönetiminde, partinizin ve muhtemel seçmen kitlenizin zihniyetiyle taban tabana zıt kişi ya da kişilerin bulunmasının sonuçları yakaladığınız ivmenin azalmasıyla kalmayacak, halihazırda size oy vermeyi planlayanların oy tercihlerinin de değişmesin sebep olacaktır.

    parti üst yönetiminde fetöyle doğrudan bağlantısı olan ya da 2004 sonrası fetöye sempati beslemiş kimse olmamalıdır.
    parti üst yönetiminde atatürk'e ve cumhuriyet'in temel değerlerine düşman olan kişilere sempati besleyen kimse olmamalıdır.

    lütfü şahsuvaroğlu'nun bile ya ciddi bir özür dilemesi ya da görevden alınması gerektiğini düşünüyorum. ancak ismail türk'ün dahi yaptırıma uğradığına dair bir bilgiye rastlamadım.

    hareketinize ve ülkemizin gençliğine yazık etmeyin.
7703 entry daha
hesabın var mı? giriş yap