• genelde dizilerde, filmlerde vuku bulan, başıma gelmesini çok istediğim şey.

    siz işinizde gücünüzdesinizdir, ki birazdan iki örnekle açacağım, kafayı bir kaldırırsınız orda size bakmaktadır. karşı kaldırımda, kapının dışında, camın öte yanında vs. öyle ani gerçekleşir ki kalakalırsınız, mutluluktan kalp paldır küldür koşturmaya başlar.

    örneklere gelirsek; hırsız polis dizisinde mert'i okula bırakan mavi, hem de şakır şakır yağan yağmur altında, kafayı kaldırıp karşı kaldırımda kendisine bakan çınar'la karşılaşmıştı. burda beni yerle yeksan eden ilk unsur elbette timuçin esen bakışları*, ikincisi ise bu ani, afallatan müthiş sürpriz. aynı sahne çınar bir ara hastaneden çıktığında da yaşanmış, bendenizi tv karşısında "allam nolur karşı kaldırımda olsun allam sübaneke yareppim allam dinimiz amin" dualarına sürüklemişti.

    gerisini ıssız adamı izlemeyenler okumama hakkına sahip.

    --- spoiler ---

    ada dükkanın camını temizlemektedir, deterjanı sıkar, sonra o lastikli zamazingoyla bir siler, alper karşısında, sokakta ona bakmaktadır...

    --- spoiler ---

    işte budur beni eriten bitiren olay. madem yaşamadın kalp çarpıntısını nerden bildin derseniz, ben ordaki kadın karakter adına çarpıntılar yaşıyorum, erkek arkadaşımı birden çat diye karşı kaldırımda böyle romantik romantik görsem hücceten gideceğim sanırsam.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap