6 entry daha
  • bana kalirsa oyunculuk konusunda kesinlikle "mukemmel" falan degil ama fena olmadigini da soyleyebiliriz. bazilari cok seksi buluyor, ozellikle bakislari bastan cikariciymis (bence degil). koklu bi aileden geliyormus falan. neyse asil kendisiyle ilgili beni en cok alakadar eden sey gecenlerde ayse arman'a verdigi roportaj oldu. (http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10369667.asp) yazinin basligi "ata binmeyi sevismeye tercih ederim." daha dakka bir gol bir yaaa biraaaaaakk manali bir kufur yedi burda benden. gerci sonra gordum ki roportajda tam olarak boyle bi cumle gecmiyor ama benzer ifadeler var her neyse. geri kalan kismi kahkahalar atarak karnimi tutarak falan okudum saskinlikla karisik bir neseyle.
    mesela soyle bi pasaj var
    - doğa düşkünlüğünüz ne zaman başladı?
    - dedemin yanına giderdik. soma kömür madenleri’nde çok vakit geçirdim. müthiş sedir ağaçları vardır.
    - ne alaka?
    - dedemindi o madenler. yarış atları vardı. amcamın da küçük bir hayvanat bahçesi.

    ehehehehehe
    o ne yaa

    karisindan ayrilmis, onu soruyo ayse arman:
    -ne kadar koydu ayrılık size?
    -çok. hemen bir köpek aldım.
    (erdener abi tandansi.. dicem ama tam da diil.. "cok pis bunalimlar gecirdim, kadinlar uzdu beni, ama bu depresif modeli begenmiyorsan da bi taraftan hepsinin ustesinden gelebilecek kuvvetteyim, ayrica kopek severim kedi severim sefkatliym")
    -niye bütün bu yıpratıcı ilişkiler sizi buluyor? (bana sorsalar ne biliym lan ben diyp tip tip bakarim, cok ezbere bi soru film repligi gibi)
    -galiba benim seçimlerimle ilgili. hep serseri kadınları seçiyorum. toptan kaçık kadınları. (ahan.. ehehe. cemal filmi cektik bittiii. kendine gel artik geri don! diyesim geldi.)

    bi yerde babasi katiliyor roportaja, o da cok degisik
    -türkiye’de adam olması mümkün değildi, 17 yaşında yolladık. bizden ayrılırken ona dedim ki, "sana öncü olacak tek bir cümle var hayatta..." bir kağıda yazdım -kızılderililere ikimizin de ilgisi vardı- bir navajo atasözü: sa’ah naagai, bikeh hozho...
    -ne anlama geliyor?
    - "rüzgarın doğru ise yürü, her şeyle baş edersin, bükülmezsin" gibi bir şey. o da aynen öyle yaptı.

    benim babam olsa soyleyecegi sudur mesela: "kendine dikkat et kizim, parani car cur etme, yemeklerini duzgun ye, usutme oralarda basina dert alma" halbuki bununki kizilderililerden giriyor direkt. felsefik.

    ya simdi ne biliym sanki dalga geciyomusum gibi oldu da.. gecmiyorum aslinda yaa! valla! ben anlayamadim ama heralde eheh o kadar uzak geldiler ki gulmeye basladim, guluyorum yani bayagi.. cunku ne biliym bu ne yani kimsiniz siz, nerde yasiyosunuz, var mi size benzeyen baska insanlar hic gormedik?? falan oldum (bkz: falan olmak)

    ha asiil annenin soyledikleri bambaska:
    "oğullarım doğduğunda eşim atilla çok kıskandı. ve benimle bir anlaşma yaptı. birinci planda kocam olacaktı, ikinci planda çocuklarım. çok çok zor oldu ama kabul ettim. (sanki kagit imzalanmis gibi diil mi ne acayip yaa?) akşamları 8’den sonra oğullarımı görmüyordum. ama bu bize şöyle bir şey sağladı: biz karı- koca hep iki sevgili gibi kaldık. hani bazı aileler artık çocukları için yaşamaya başlar ya, sonunda da tükenir, biz hiç onlardan olmadık. hayatımız sadece oğullarımızdan ibaret değildi."

    tamam hayat cocuktan ibaret olmamali, ask bitmemeli, gercekten, sonuna kadar katiliyorum da 8den sonra cocuklari gormemek nedir abi. tuhaf yani. buna gulmedim ama bak bunu dusunuyorum birkac gundur ciddiyetle. cikamadim icinden.
    gerci bana ne anlasam nolur anlamasam nolur da.. enteresanlarmis ailecek. incelemek takip etmek falan lazim cok merak edilesi.
180 entry daha
hesabın var mı? giriş yap