6 entry daha
  • genel kadın dedektif karakterini bir adım ileri götürmeye çabalayan, iç hesaplaşmalar ve psikolojik sounlara basit bir amerikan zihniyetiyle yaklaşan bir film olmasının yanısıra daha iyi oyuncularla çok daha iyi bir film olabilirmiş bu hesaplı cinayet filmi. kanımca genç tansu çiller sandra bullock ve vasat oyunculuğu, misal bir jackie brown ya da bir marge gunderson'un yakınına bile koyulmayacak kadar yapay. bir insanın nevrotik tavırlar göstermesi için amerikan tarzı bir tramva yaşamış olmasına gerek olmadığını satır aralarında bir kere daha hatırlatmakta fayda var.

    filmdeki bazı ayrıntılar tuhaf sorular sormamıza neden oluyor, misal: babun. o kırmızı popolu babunun senaryodaki işlevi nedir? veya sandra bullock niçin bir teknede yaşıyor? ben chaplin ebleh mi? yeni kuşak holivud filmlerinin yüzde doksanı helikopterden yapılan progressive deniz çekimleriyle başlamak zorunda mı? sandra bullock'la tansu çillerin bir akrabalığı var mı? gençlerin cinayete olan ilgilerinin suçunun ailelere ve yapacak hiçbir şeyleri olmamasına atılması ise maksimum lame ve basit bir çözüm.

    her neyse, genç oyuncuları ağzı kapanmayan kızcağız hariç başarılı, özellikle şu sıcaklarda vakit geçirmenin en iyi yöntemi klimalı bir salonda iki saat boyunca sıkılmadan oturmak olduğu için izlemeye değer bir filmdi.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap