132 entry daha
  • "football manager ne işe yarıyor, gereksiz oyun, altı üstü bir oyun" derler hep. şöyle kendisine yöneltilen argümanlara bakınca football manager eksikliği hissediyorum. demek ki o işe yarıyor.

    ne oynuyoruz: 4-5-1 orta sahanın ortasında fernando meira ön libero iken, ayhan daha ileride duruyor. lincoln ortada oynuyor, ona free role verilmiş. kanatlarda arda-kewell oynuyor. arda sağda sıkışıyor, kewell-arda yer değiştiriyorlar. defansın ortasında meira'nın zorunluluktan başka mevkiye alınması sonucu, emre aşık ve servet çetin oynuyor. kanatlarda sabri sarıoğlu ve volkan yaman var. ataklarda bindirme yapıyorlar.

    farklı bir şey yapmıyormuş, kim farklı bir şey yapıyor kuzum? durum berabere diye defans çıkarıp forvet alan hoca falan gördüyseniz bana da haber verin. sonra, kimi çıkarıp kimi alıyorsun allahaşkına. orada değiştirilebilecek tek mevki var, o da orta sahanın ortası. ayhan ya da meira'dan birini çıkartıp ofansif bir oyuncu alabilirsiniz ki, orta sahanın açılması orada rakibin top yapmasını kolaylaştırır. daha sonra; bu oyuncular top tutan ve pas isabeti olan oyuncular olduğundan, oyun kontrolü tamamen elden gider.

    sonra gelelim yine, oyuncu değiştirme konusuna. skibbe yedeklerdeki messi ve kaka'yı oyuna almamış sanki.

    1. aykut, gk
    2. emre, dc, sakatlıktan yeni çıktı
    7. aydın, amrl
    8. barış, dr, mr
    20. nonda, fc
    87. mehmet güven, mc
    99. ümit karan, fc

    buyrun, yedekler. siz olsanız morgan de sanctis'i çıkarıp forvete nonda'yı koyardınız herhalde. değişiklik yapmıyormuş, ne yapacak lan, sol kanadı çıkarıp iki tane sağ kanat mı oynayacak? sağ beki çıkarıp forvet arkası mı alacak? eleştiri yaparken de, bir dayanağı olması lazım, forvet almıyormuş, değişiklik yapmıyormuş.

    bir fm, bir şey oynayın, pes oynayın. üç kuruşluk taktik bilgisi öğrenip öyle gelin be. oldurun bi gençler.
245 entry daha
hesabın var mı? giriş yap