6 entry daha
  • efendim bu tüvler bölgesel olarak north*, süd*, rheinland* v.s. ayrılmışlardır. herbiri birbirinden bağımsız işler. bunlardan tüv süd olanının ömrünü devam ettirilebilmesi rheinland olanı ile birleşmesine bağlıdır. rheinland olanı en güçlüsü olduğu için, süd büyük abisiyle birleşerek bu güne kadar yaptığı hataları telafi etmeye çalışmaktadır. rheinland kurumsallaşma anlamında da ileridedir; en azından çalışanları bu onun oğlu, şunun pek sevgili yeğeni, öbürünün kadim dostu gibi tanıştırılmamaktadır.

    birleşme olacak mıdır?
    ekim 2008 itibariyle kabul görmemiştir. süd olanına yok efendim öyle paraları cugga yapıp yapıp sonra rheinlandda da olanları emmek denilmese de, rekabet yasası şu bu gibi sebeplerle geri çevrilmiştir rheinlanda kaynama talepleri. insanlık için küçük, tüv süd için hayat kurtarıcı olacak bu adım için çalışmalar hala devam etmektedir.

    birleşme olursa ne olur?
    tüv süd kendini az biraz toparlayabilir, açığa çıkan açığı bir nebze kapatabilir ve ömrünü devam ettirebilir. rheinlandın öngörebildiğim kadarıyla çok da yararına olmayacaktır, ya da şimdiye kadarki tecrübelerim olmayacağını gösteriyor.

    birleşme çalışanları nasıl etkiler?
    tüv rheinland çalışanları yurdun dört tarafına* *dağılıp, daha kapsamlı bir isim altında çalışmalarına devam edebilirler. tüv süd çalışanları ise birleşme durumunda muhtemelen işsiz kalırlar, büyük abinin kuralları geçeceği için. birleşme olmasa da işsiz kalacaklardır tüv süd çalışanları şirket o kadar açık verirken, kendi borçlarını değil çalışanlarının maaşlarını dahi ödeyemezken... e zaten kriz de var.

    kişisel kanaatim bu iki firmanın facebookta dahi birleşemeyeceği doğrultusundadır. bu zamana kadar olan izlenimlerim bunlar sevgili sözlük okurları. yeni gelişmelerde, öngörülerimle sizlerle birlikte olacağım. şimdilik esen kalın.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap