6 entry daha
  • güzel, ankara veya istanbuldaki muadilleirnden bir eksiği olmayan alışveriş merkezi. tekirdağın bunun gibi bir tane daha alışveriş merrkezine ihtiyacı vardır, o da karayollarının arazisine sanıyorum kipa yapılacakmış, güzel olur.

    ama tekirdağ içindeki trafik felç olmuştur. mevcut yol tekiranın yarattığı trafiği kaldıramamaktadır.

    çarşı içi esnafının mağdur olması durumu ise, malesef bir zorunluluktur. bir tüketici olarak ben dükkan dükkan gezip esnafın o an aklına gelen fiyattan aklına gelen oranda indirim yapmasındansa, pek çok mağazayı tepemde biri dikilmeden gönlümce gezip fiyatını da kesin olarak bilmeyi tercih etmekteyimdir. fakat tabi ki bu tartışma, ilk süpermarketler bakkaları öldürdü tartışması çıktığından beri sürmekte.

    öte andan 2000e yakın kişi işe alınmış tekira için ve içerideki mağazalar için, rakamı fazla buldum ben. daha azdır tahminice. ama pek çok dükkanda çalışan insanlar, tekiranın kendi güvenliğiydi temizliğiydi derken, işsiz gençlere iş imkanı doğmuştur.

    ezcümle, alışveriş merkezi konseptine zamanında karşı çıkmışsam da, tekira'nın güzel bir alışveriş merkezi olduğunu ve tekirdağ için faydalı olduğunu düşünüyorum. dediğim gibi, ikincisi kısa sürede yapılmalı, karayollarının arazisi uygundur. şu var, o denilen yere kipa yapılırsa eğer, hem 180derece deniz manzarası, hem istanbul yolunun tam üzeri olması sebebiyle tekira da oldukça zor durumda kalır. ama ne yapalım, kalsın. tüketici olarak bakıyorum duruma.

    çorludaki alışveriş merkezlerine ise oldum olası gitmeyi sevmem, çorluyu hiç sevmem. dolayısıyla, beni bu alışveriş denen zoraki aktiviteden en azından yolculuk eziyetinden kurtardığı için de ziyadesiyle sevinçliyimdir.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap