7 entry daha
  • an itibariyle ulaşabildiğim site ama sanki öss açıklanmış gibi bir yoğunluk var sanırsam. ilk bakışta tek ilgimi çeken. @ işaretinin ay yıldız şekli uyarlamasıydı. sonra kullanıcı girişi kısmı dikkatimi çekti. 3 seçenek var efendim:

    1- şifre ile giriş
    2- e-imza ile giriş
    3 m-imza ile giriş

    anlayamadım tabi. merakla m-imza ile giriş butonuna bastım. giriş yapmak için tc kimlik no, gsm numarası ve gsm operatörümü seçmemi istedi. seçmedim. çünkü aşağıya yazmışlar gsm operatörünüzün gönderdiği şifre 1 kısa mesaj ücretinde olacaktır. zaten artık havasına bile para ödediğimizi sağlamış devlet yöneticilerine 1 kuruş daha kaptırmak istemedim..

    sitede tam olarak geçen ifade: mobil imza işlemi için gelen imzalama talep mesajları da, operatör tarafından ayrıca 1 sms üzerinden ücretlendirilmektedir.

    sonra dedim şifre ile giriş neymiş, şifre salladım bir tane giremedim tabii ki. altta uyarı varmış gene şifreleriniz ptt şubelerinden alabilirsiniz. alabilirsiniz lafı kıllandırmadı değil ama dur bakalım..

    son olarak e-imza, açılırken java(tm) platform se6 u10 (beta) eklentesi istiyor. diyor ki eyy dambil, sende yok bu eklenti indirmeden bir şey yapamazsın. ve kurdum eklentiyi gördüm hala aynı uyarıyı veriyor ehhh dedim ve bıraktım..

    son olarak; umarım iyi tasarlanmış bir sitedir. bu denli gerekli ve önemli bir hizmet verme talebi bulunan bir siteye 2008 yılı bitmeden kavuşmamız da ne nice bir lütuftur.
242 entry daha
hesabın var mı? giriş yap