391 entry daha
  • çok enteresan bir adam lan. kafasında kfc kovası, yüzünde beyaz maske çıkıyor sahneye, oyuncak topluyor milletten. gitarı onlara da çaldırtıyor falan. senede 50-100 arası albüm yapıyor, hiçbiri ortalıkta yok. küçücük mekanlarda küçücük sahnelerde çalıyor. arada çalmayı bırakıp nunçaku sallıyor, brek dans yapıyor falan. kimse ne yüzünü biliyor ne de nasıl bir insan olduğunu. ama bir yandan da herif dünyanın en iyi gitaristlerinden biri pek çok kişi için 1. hatta. içine kapanık, asosyal, şöhretten korkan bir izlenim veriyor ama adamı dünya çapında rockstar yapacak da yeteneği var. bilemiyorum ya.

    lan ben bu kadar iyi çalsam (cem yılmaz diyor ya akordiyonu yemiş bitirmiş, bütün olarak çıkarmış devam ediyor diye. bu abi için de aynısı geçerli. adam gitarı bitirmiş lan ve sadece elektro gitar da değil.) millet yeteneğimi görsün diye şu an ne yapıyorsa aksini yapardım. ama adam böyle mutlu herhalde. bu kadar iyi bir gitarist, virtüöz spotify'da 300 bin dinleniyor amına koyim. yeteneğini harcamak da değil bu. sadece şöhreti reddetmek bence. herif şaka maka guns n' roses'da çalmasa adını bile bilmeyecektik herhalde.

    lan bir de olum böyle bir çağda, dijital bir evrende bir insanın yüzü nasıl bilinemez la ? daft punk'ı bile biliyoruz nasıl tipler olduğunu. bu adam kimdir neye benzer hiçbir şey yok. nasıl başarıyor bunu anlayamıyorum.

    edit : debeye girdi galiba ve pek çok arkadaş uyardı. yüzü biliniyormuş meğersem. yanlış bilgi vermiş olmayayım, uyaran arkadaşlara teşekkürler.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap