• beşiktaşı, bu türkiye şartlarında, içinde bulunduğu kaostan kurtaracak; 5 yıl içerisinde sadece türkiye'nin değil, ortadoğu ve balkanlarında 1 numaralı külübü haline getirecek olaylar silsilesidir. şöyle ki;

    - öncelikle mustafa denizli gönderilecek ve yerine tekrar ertuğrul sağlam getirilecektir. kulübün as başkanlığını ihsan kalkavan üstlenecek, onu kıramayan hakan şükür futbol şube sorumlusu olacaktır.

    - kaptan matias delgado nun takımla ilişkisi kesilecek, yerine hoca efendinin mls de izleyip beğendiği pennsylvania stoners takımının yıldızı joseph abraham transfer edilecektir. yıldız futbolcu amerika dan havayolu ile değil, ihsan kalkavan ın gemicikleri ile deniz yoluyla türkiye ye getirilecek; beşiktaş iskelesi nde taraftarlar tarafından karşılanacaktır.

    - beşiktaşın altyapısını oluşturacak gençler, ışık evlerinden özenle seçilecek; yetenekli olanlar al-ittihad ve al-hilal takımlarına kiraya verilecektir.

    - nevzat demir tesislerinde, yemekhaneden her öğlen patatesli yumurta çıkacak, futbolcular yemekten sonra akşam idmanına kadar hoca efendinin sohbetlerine katılacaktır.

    - takım, her yıl kutlu doğum haftasında, hakan şükür ün organize ettiği mini turnuvada boy gösterecek, şampiyon olan takıma kupa yerine eyüp sultan camii nin minyatürü verilecektir.

    - ülker grubu, basketboldan sonra futbol takımınında ana sponsoru olacak, futbol takımın adı 5 yıllığına beşiktas çokoprens olarak değiştirilecektir.

    - artık sporcular maçlarda enerji içeceği yerine okunmuş zemzem suyu içecek, böylece takıma ilahi bir güç verilmiş olacaktır.

    - beşiktaş taraftarı maç sırasında o alıştığımız ateşli tezahüratları yerine ilahiler söyleyecek, çarşı grubunun bulunduğu kapalı tribüne üniversiteye girememiş türbanlı imam-hatip öğrencileri yerleştirilecektir.

    - maçtan önce istiklal marşı yerine üc kulhuvallah bir elham okunacak, her galibiyetten sonra taraftara hurma dağıtılacaktır.

    - ve bu 5 yılın sonunda, türkiye nin %47 si beşiktaş taraftarı olacak; takım başarıdan başarıya koşacaktır.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap