6 entry daha
  • ankaragücü'nden gençlerbirliği'ne olaylı bir şekilde transfer edilen teknik direktör. ilhan cavcav'a göre yanal'ın sözleşmesi 2001-2002 sezonu sonunda bitmiş ve ankaragücü başkanı cemal aydın'dan icazet alındıktan sonra transfer gerçekleştirmiştir. cemal aydın'a göre ise sözleşme henüz bitmemiştir ve gençlerbirliği hile hurda ile transferi yapmıştır. neticede taraflar uzlaşamamış, işi fifa'ya götürmüşlerdir.

    bu konuda ankaragücü taraftarı'nın yaptığı terbiyesizlikten de bahsetmek gerekir, zira ersun yanal sezon sonlarına doğru "artık ankaragücü'nde misyonumu tamamladım başka hedeflerim var" diyerek ayrılacağını beyan etmesine ve takımın uefa kupasına katılmasını sağlayarak elindeki kadro ve imkan ile yapacbileceğinin en iyisini yapmışken, bazı kendini bilmez üç beş densizin hocayı her gördüğü yerde "ersun yanal ersun yanal ssöyle sen kimsin, 19 mayısın direkleri g.tüne girsin" şekilli bağırmaları vefasızlıktan eşşeklikten başka bir şey değildir, hele ki her fırsatta tribünde "ankara-gençler-anadolu kutsal ittifakı"nı dillendirirken.

    hasılıkelam gençlerbirliği'nde kısfmetsizlikler yaşamazsa iki-üç sene içersinde takımla büyük başarılar kazanacağı kesin olan teknik adamdır ersun yanal.
11686 entry daha
hesabın var mı? giriş yap