4 entry daha
  • en iyisi en kalitelisi diye aldığımız ancak gerek performans ve gerekse de servis hizmetleri konusunda yerlerde sürünen kombi markasıdır. şuan evimde malesef baş köşeyi işgal etmiş durumdadır. hani boyutlarına bakaraktan yaptığı işi görebilsem gıkımı çıkarmıcam ama doğal gaz sayacı haldır huldur dönerken kombinin tepkisiz kalması kanıma dokunuyor.

    neyse eve kurulumu müteakip bir miktar kullanımdan sonraki tespitlerimi şöyle açıklayacak olur isem, bir kere kat kaloriferinden bozma bir evde eski sıcaklığı, huzuru bulamadım. kombinin derecesini yükseltiyorum petekler ısınıyor tamam iyi hoş ancak bir kişi banyoya girmeye görsün, petekler beş dakika içinde soğumaya başlıyor. be arkadaşım zaten havalar buz gibi bokumuz donuyor afedersin, banyodan çıktıktan sonraki soğuk evi ben ne yapayım. bilakis ben yıkanıp paklandıktan sonra sıcacık bir yer ararım, hassas adamım ben üşütürüm hasta olurum sonra.

    onun dışında kombinin bacasından sürekli bir buhar çıkıyor ve aşağı ekseriyetle su damlatıyor. hadi su damlatmasını da geçtim ama benim mantığıma göre o buharın kombinin içinde kalması lazım ben binbir zahmet ve parayla doğal gaz yakarak oluşturduğum su buharını dışarı atıyorum. şimdi siz sevgili arkadaşların "ee bir problem var belli ki servisini çağırsaydın ya!" dediğinizi duyar gibiyim evet çağırdım da zaten. ama arkadaşlara telefonda hangi problemi söylediysem de her şeye normal dediler. su damlatıyor diyorum, normaaal! çok buhar çıkıyor bizimkinden diyorum. yoğuşmalı kombi kullanamadığı %10 luk %20 lik buharı dışarı atar normaaal diyor. ee her şey normal ben anormalim o zaman. bari telefonda delirtme adamı. hemen gel bak işte. neyse sonra eve geldiler, bacaya eğim verdiler su damlatması azaldı ama malesef bu markaya olan ilgim artık başka güzellere kaydı. hep tanıdıkların kombilerine bakıyorum, karşılaştırıyorum. artık gözlerim hep dışarıda, başkalarında, başka evlerde. kendi evime o eski ve mutlu halimle gidemiyorum maalesef.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap