2 entry daha
  • google'da doğrudan sonuca ulaşmak için "maragha genocide" diye aratınca aşağıdaki sonuca ulaştığım katliam(!?!?).

    ipucu: aramayı sadece türkçe dilinde yap. arama yapacağınız dili tercihler ile seçebilirsiniz.

    "maragha genocide" için hiçbir sonuç bulunamadı.

    maragha genocide için sonuçlar (tırnak işareti olmadan)

    bu arada tırnaksız çıkan sonuçlarda 1 adet fransızca kaynak, birkaç adet rusça kaynak, bazı bazıda ermeni kokenli kaynaklar var.

    buradan sevgili ermenilere (türk olan, olmayan hepsine) sesleniyorum, lütfen götünüzden katliam sıkmadan önce google'da aratın. en azından gelen ilk sayfalarda ele avuca gelen birkaç site olsun. karşımıza hiçbir sonuç alınamadı falan tarzı ibareler çıkmasın.

    (bkz:#14840605)
    entariler kendi içinde tutarlı olmalı bence. kesin yargı bildiren cümleler ile olasılık bildiren*cümleleri aynı entaride yazarsak sonuç rengarenk* bir entari olur.

    edit: duch von souch'a teşekkürler. massacre olarak aratınca en azından google sonuç buluyor. tamamen benim dikkatsizliğim ve ingilizce eksikliğim.

    edit2: bu entryi silmek yerine yaptığım hatayı kabul ederek bırakıyorum. bana da ders olsun. bugün kutsal bilgi kaynağından sinirle hareket etmemeyi öğrendim çünkü. evet arkadaşlar "maraghar massacre" yazınca olanlar hakkında kaynak çıkıyor. o haleti rhiye ile atladığım bu husus konusunda beni kibarca uyaran dopermen'a teşekkürler. sivillerin öldürülmesini onayladığımı zanneden zihniyeti ise allah'a havale ettim.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap