10 entry daha
  • - kimse olduğu yerde durmaz.herkes güvenli olduğunu düşündüğü bir yere doğru gitmeye çalışır.
    - zombilerin ilk saldırılarından kurtulanlar bir yerde toplanır ve ayrı dünyaların insanlarından oluşan bir grup ortaya çıkar.
    - iyi silah kullanabilen birisi mutlaka olur ve grubun lideri de bu kişi olur.
    - her zaman iri yapılı zenci bir abi olur ve grubun organizasyonunu bu abi yapar.liderlik kavgalarında geri planda kalır ama en mantıklı fikirler de ondan çıkar.grupta ikiye bölünme süreci yaşanırsa, filmin sonunda canlı kalanlar zenci abinin ekipten çıkar.
    - grup içinde kendinden başkasını düşünmeyen bir kişi olur.bu kişi tehlike anında kimseye yardım etmez ve arkasına bakmadan kaçar.filmin sonunu hiç göremeyen tiplerdendir.
    - gruptan bir kişi ısırılır ve bu durumu diğerlerinden gizler.fakat grubun diğer üyeleri bu gerçeği öğrenir.grup içinde ısırılan kişinin öldürülüp öldürülmeyeceği konusunda tartışma çıkar.grubun bencil üyesi ısırılanın hemen öldürülmesi gerektiğini söyler.fakat kaderin cilvesi, bu bencil kişi de ısırılır ve bu durumu grup üyelerinden gizler.bu eleman zombiye dönüşür ve gözünün yaşına bakılmadan öldürülür.
    - bir kişi mutlaka saçma sapan bir şekilde ısırılır.yeri geldiğnde zombi ordusundan zorlu mücadeler sonunda kurtulan eleman, eline koluna sahip olmadığı için bok yoluna gider.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap