5 entry daha
  • kzans grubu 2004 yılında hüseyin çelikdemir (gitar vokal), okan kılıç (gitar), selçuk korkutan (klavye) ve mehmet canik (davul) tarafından kuruldu. kuruluşunun ardından çeşitli yerlerde sahne alıp konserler vermeye başladı ve birçok ilde adının duyulmasıyla birlikte kendilerini destekleyen bir kitleye sahip oldu. grup kısa süre içinde kendi söz ve müziklerinden oluşan iki şarkılık bir demo kaydedip istanbul’un yolunu tuttu.

    birçok plak şirketiyle görüşen kzans, beklentileriyle karşılaşamayınca tamamen kendi imkânlarıyla karadeniz müzik şirketi ile anlaştı. aksaklıklara rağmen kzans, on iki şarkıdan oluşan ilk albümü sahte’yi kaydetti. çalışmalarına devam eden kzans bir süre sonra serbesler film, music production şirketi ile anlaştı. albümüne yeni şarkılar ekleyen ve albüm adını da değiştiren grup, yeni albüm kayıtlarını marşandiz sws stüdyoları’nda gerçekleştirdi. albümün yapımcılığını sehat serbes, albüm yönetmenliğini ise sinan kayabaşı üstlendi.

    vodka albümü ocak* ayı sonunda tüm müzik marketlerde yerini aldıktan kısa bir süre sonra ilk video klipleri siyah, gökmen turnalı ve harun bal’ın yönetmenliğinde çekildi. kzans’ın 35mm ikinci müzik klibi, hayranları tarafından büyük ilgi gören bazen adlı parçasına gelecek. bu arada grubun klavyecisi selçuk korkutan kısa bir süre önce gruptan ayrılmıştır.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap