1 entry daha
  • tarık akan, selma güneri ve reha yurdakul'un oynadıkları türk filmi. tarık akan ve selma güneri yıllar önce birbirlerine aşık olurlar ancak selma hanım daha lüks bir hayat için tarık akan'ı terkeder. yıllar sonra tarık akan, kadim dostu reha yurdakul'la çalışmaya başlar ve bir akşam arkadaşının karısıyla tanışmak için evlerine gider. makus kader tarık akan'ın karşısına, artık nefret ettiği eski sevgilisi selma güneri'yi, yakın dostunun karısı olarak çıkarır. olaylar gelişir...
    bir de herkesin kulaktan dolma bildiği bir şarkısı vardır bu filmin; "boşver boşver arkadaş başka bulursun, en kötü günlerimiz hep böyle olsun, lalalalalalalalal elem yok olsun..." gibi sözleri vardır.
    şahsen ben çok severim bu filmi; selma güneri'nin bağırdığı gibi bağımak isterim mütematiyen "zengin koca bulacağım, seni sevmiyorum artık, sevmiyorum..rum..rum..um..um" diye.. feci tokat yiyip kendi ekseninde en az 20 defa dönmüştür bu çığırıştan sonra orası ayrı... bu tokatlı kısmı istemiyorum, kayıtlara geçirilsin.
    ha bir de benzeri için (bkz: gilda).
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap