4 entry daha
  • yaratıcılığın dibine nasıl vurulur gösteren göztepe kampüsü kantinidir. marmara simit ne lan? hazır yapılmışı vardı simit sarayı, evi falan. onlardan birini koyaydınız hiç kasmayaydınız. neyse.

    açılmasına bir iki gün kala; damsız almazlar heralde ya da giriş kesin ücretli olur hacı şeklinde konuşmalar geçiyordu aramızda ancak açıldıktan sonra ne kadar odun varsa orada takılır olmuştu artık. haklı değiller mi, e haklılar tabi kampüsün en gözde mekanı altıgene(eskidendi tabi) bile on basacak bir mekandı burası artık. peki ne açıdan on basar hacı?

    bir kere marmara'da daha önce hiç görmediğim(altıgeni beğenmeyip oturmuyorlardı heralde) tikilik düzeyinde nirvana'ya ulaşmış kızları burada artık. ya da en azından altıgene harcanan paranın on katı harcanmıştır buraya ama bu para ancak bu kadar güzel ziyan edilebilirdi onu da eklemek gerek. yalnızca gösteriş, ışıklar, koltuklar falan filan yalnızca para harcandığını gösteriyor ama zevk, sıfır. o koltuklar ancak bu kadar kötü yerleştirilebilirdi o mekana. içeriye çok fazla adam alıcaz diye giriş hariç her yere koltuklar dizilmiş ama bu insanlar buradan nasıl geçecekler, nasıl rahat edecekler diye düşünememişler. resmen sırt sırta oturuyorsunuz arkadaki masayla.

    evet zevkten, yaratıcılıktan yoksun ancak bir kantinden beklenenden daha rahat bir yer. koltuğa oturduğunuz zaman arkadaki masada oturan adam sürekli sallanmıyor, kıpraşmıyorsa sorun yok çok rahat. fiyatları da oldukça uygun. sırf bu sebeplerden dolayı da tercih sebebi. diğer kantinlerin hali içler acısı zira.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap