1251 entry daha
  • "boşalma anını hissettiğiniz zaman penisinizi sıkın" denmiş.

    ulan ben bir ara iki gelip gittim içim kıyıldı. dedim sıkayım bakayım işe yarayacak mı? başladım bunu sıkmaya. yetmedi alttan kavrayıp tokatlıyorum. salliyorum sağa sola doğru. manita dedi "kavganız bitmedi hâlâ, kurudum ben" dedi. ulan bana bi gülme geldi. şöyle bi kendime baktım recep ivedik'in denizde kopek balığı yakaladığı sahnenin aynısını yatak odasında yaşıyorum. manita uflayıp pufluyo. dedim sen de hiç yardımcı olmuyorsun konsantra gitti, buyur şimdi de pörsüdü bak dedim. inmesi ayrı dert, kalkması ayrı dert bu mırıldanmaya başladı.

    aradan zaman geçti "odunu okşasam şimdiye dal çıkarmıştı, bu ne ya böyle" dedi. yani karı kısmının da bu gibi durumlarda erkeğe yardımcı olması şart abi. moral motivasyonu düşürmemesi gerek. sonuçta bu penisi beraber kullanıyoruz. lastiği patlayınca arabaya tekme atmak yerine krikoya sarılmak lazım. yine binecen buna, yine binecen çünkü. nedir bu gereksiz hırs?

    neymiş? düzenli sevişince geçermiş. duzeninizi sikim sizin. sanki bademcigimiz şişmiş de günde iki kere antibiyotik alacağız. ulan ben manitaya ayda bir sevişelim mi deyince hele bi dur işçi tulumunu giyeyim diyor. o niye ki dedim. kaldırması çok zor, belime korse falan takmam lazım, fıtık mıtık olmayım dedi. beli ağrırmış. ha gel şimdi bu karılarla düzenli seviş. sikiyim tavsiyelerinizi sizin.

    edit: sprey kullan falan bir sürü msj geliyor.
    yahu ben onu da denedim. olmuyo, olmuyo.
    lanet olsun o güne de (bkz: #63667778)
396 entry daha
hesabın var mı? giriş yap