63 entry daha
  • fen lisesi öğrencileri 24 saatini aynı insanlarla geçirdiği için hayatında en iyi tanıyabileceği insanları buluverirler karşılarında.beraber yerler, içerler, gülerler, eğlenirler.yatılı liseden önce ve sonra yoktur böyle bir fırsat.hayatın zorluklarından ve düzeninden bihaber saf,temiz yeşerir her duygu.savaş alanı derslik ve yazılılardır , verilen savaş derslere karşıdır.üniversitenin el sıkışan gençliğinin, mefaatçi bakışlarının ve sahte yüzünün tam aksine , çikolataların 5 farklı ısırık ile bittiği, derdin ve tasanın her türlü paylaşıldığı yegane mekandır fen lisesi."fazla temiz don var mı " sorusunun "benim dolaptan al" şeklinde gayet normal cevaplanabileceği yerlerdir.
    bir dilim ekmeğin , son kullanma tarihi geçmiş bir parça reçelin , bir küçük buruşuk elmanın değerini insanlara anlatan onları birbirine kenetleyen okullardır.
    o yüzdendir ki geçmişe bakınca fen lisesliler anca birbirlerini hatırlarlar.özlerler ,ararlar,sorarlar.bırakmazlar.bırakamazlar.
    keşke tekrar o dağın başındaki pis pasaklı binada öğrenci olsam , yemekhaneden ekmek kaçırıp zula yapsam , bir walkmen bulup ,avının tadına gözlerden uzak bakan sırtlan misali karanlık kuytularda kaybolsam.
    keşke tekrar okusam seni fen lisesi.
    bambaşka okurdum. kimse söymememişti ki.
    çok özledim seni.
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap