3 entry daha
  • trollerin açtığı rahatsız edici başlıklar, aslında dünyanın herhangi bir köşesinde var olan tek bir insanın düşüncesini bile yansıtsa, altına entry girmek sözlüğün amaçlarından birisidir. yani sözlükte "ekmek" başlığı varsa, sözlüğün amacı, herkesin "ekmek" hakkında bir iki tanım yapması ve dolayısıyla çok sesli bir bilgi kaynağı oluşturulmasıdır. he bu bilgi ekmegin su dökünce ıslanan bir şey olması da olabilir, maya cinsi, pişme süresi de olabilir, yerden alınca tütü tütü yapıp onu kutsamak ile ilgili de olabilir. çünkü insanlar çeşit çeşit, gelenek gelenek, deli delidir.
    şimdi "selpak satan sümüklü piç" başlığı açan bir troll kişisi, "insanları avlamaya çalışıyor, yazanlar da avdır" mantalitesiyle düşünürsek, sözlüğün amacından çıkmış oluruz. çünkü o çocuğa sümüklü piç diyen bir tek o troll değil, binlerce kişidir. ve altına yazılanlar o kişi için değil, diğer tüm böyle düşünenler içindir.
    troll başlıklarının altına entry girmek, diğer başlıkların altına entry girmekten farksızdır. çünkü sokak çocuğuna sümüklü piç demek bir trollün tekelinde değildir. ya da kadınları aşağılamak bu sözlüğün trollerine özgü değil, genel bir sorundur. bu başlıklar genel sorunlara ayna tutmaktadır, altına da sinirlenince otuz bin yazı yazılır. kime ne. he ama "ahaha salak hemen avlandı" mantalitesi, ilkokul mantığından öte gitmiyor, cidden zekası düşük insanlara saygım az, bu kimseyi bağlamaz bir tek beni bağlar ama söyleyeyim dedim. salak insan belli eder kendini hemen. vallahi bak. bir insanın cümlelerinden "herkesin kalıp cümlelerini kullanan insan - kendi beyninde düşünüp fikir üretmiş insan" ayrımlarını yapmak kolaydır.
169 entry daha
hesabın var mı? giriş yap